Menu

Strongholds

Stay updated on news and events

Subscribe to newsletter
 

World Food Safety Day 2024: Prepare for the unexpected

Deltag i Codex Alimentarius’ verdensomspændende World Food Safety Day, som i år finder sted for sjette gang. Vi mødes online fredag den 7. juni klokken 10-12 med Landbrug & Fødevarer og Food Nation som værter. Vi stiller skarpt på, hvordan samarbejde, kommunikation og forberedelse er centrale fundamenter for arbejdet med fødevaresikkerhed, især når uventede situationer opstår.

Danske fødevarer er internationalt kendt for deres høje fødevarekvalitet og -sikkerhed. Det skyldes ikke mindst det stærke samarbejde mellem virksomheder, forskning, myndigheder og Landbrug & Fødevarer, som understøtter den høje kvalitet, fødevaresikkerhed og innovation og tilliden til danske produkter.

Fødevaresektoren er en del af de komplekse globale forsyningskæder præget af konstante forandringer. I et usikkert og volatilt marked er det nødvendigt at være opmærksom på de risici, der opstår og være klar til at reagere og agere.

Derfor glæder vi os til at byde jer velkommen til en indsigtsfuld World Food Safety Day med fokus på samarbejde, og vandressourcers betydning, når det uventede sker.

Tilmed dig World Food Safety 2024, og få indsigt i de nyeste erfaringer inden for samarbejde, kommunikation, forberedelse og drikkevand.

Send en mail med navn, titel og virksomhed til fvf@lf.dk mærket ”World Food Safety Day” senest mandag den 3. juni. Du er velkommen til at indsende input og spørgsmål ved tilmelding. Du modtager herefter et online link til eventet torsdag den 6. juni.

Program

9.45: Check-in til virtuelt møde

10.00: Velkomst

v/ Mie Ole Lauritzen, director, Food Nation og Anna Høgberg, afdelingsleder, Landbrug & Fødevarer

Åbningstale

v/ Merete Juhl, adm. direktør, Landbrug & Fødevarer

“Har vi drikkevand nok?”

v/ Hans-Jørgen Albrechtsen, professor på Institut for Miljø- og Ressourceteknologi – DTU Sustain

”Når det uventede sker” – Det nødvendige samarbejde

v/ Nikolas Kühn Hove, beredskabschef, Beredskab og Krisestyring, Fødevarestyrelsen

Kommunikation med markederne, når det uventede sker

v/ Lene Mølsted, kontorchef, Foder og Fødevaresikkerhed, Fødevarestyrelsen

Katja Goodhew, statskonsulent ved ambassaden i Kina

Nanna Stensvig, chefkonsulent, sektoransvarlig oksekød, Landbrug & Fødevarer

12.00: Tak for i dag