Menu

Strongholds

Stay updated on news and events

Subscribe to newsletter
 

Folkemødet 2024: Debat om den danske landbrug- og fødevaresektors bidrag til klimamål

Hvordan bidrager den danske landbrugs- og fødevaresektor til globale klimamål? Vær med når Food Nation byder op til debat om en danske fødevaresektors nøglerolle i den globale og grønne omstilling på Folkemødet 2024.  

Folkemødet er Danmarks største demokratifestival, hvor borgere, beslutningstagere og hundredvis af organisationer mødes til demokratiske debatter om vores fælles samfund. 

Food Nation inviterer til debat d. 14. juni kl. 17 – 18, hvor deltagere kan opleve et panel af ledere fra centrale danske fødevarevirksomheder diskutere og demonstrere deres bidrag til klimaomstillingen. En overdimensioneret global klima-tallerken på scenen er omdrejningspunkt for debatten, der inviterer alle til at forme, tage en bid, og forstå, hvordan vi alle spiller en kritisk rolle i at accelerere omstillingen til et mere bæredygtigt landbrugs- og fødevaresystem globalt.  

Hvordan hænger danske klimamål, grøn omstilling og dansk fødevareeksport sammen? Er de nationale mål i konflikt med de globale, eller understøtter de hinanden? Hvad er vigtigst for at nå målene for en mere bæredygtig landbrugs- og fødevareproduktion globalt?  

Det er disse store spørgsmål, som er på tallerkenen i Allinge, så sæt et kryds i kalenderen, så vi sammen kan debattere, hvordan den danske landbrug- og fødevaresektor bedst kan bidrage til klimamålene.